Google Malaysia Announces Street View Availability in Malaysia; Street View Cars Rolling Out Now | Lowyat.NET
Events

Google Malaysia Announces Street View Availability in Malaysia; Street View Cars Rolling Out Now

google-street-view-malaysia-1
Comments (41)
  1. Vishnu Anand says:

    AWESOME!

  2. Vishnu Anand says:

    Wait, I just realised something.. God I hope these guys don’t get robbed or shot…

    1. Jun says:

      If they really got mugged, it would be on a LOT of cameras 😀

    2. Zaiman Syahzmi says:

      Haha…. LOL… Good one sir…

  3. Shulk says:

    this invades our privacy..china/korea/japan would never let such things happen…please remain restricted to only public places..not people houses.

    1. Zaiman Syahzmi says:

      But, Russia let this things happens….

  4. SomeOne says:

    I see, JAM is everywhere……

    1. Zaiman Syahzmi says:

      JAM?

  5. ericG says:

    Hi, do Sabah and Sarawak are part of the plan?

    1. Zaiman Syahzmi says:

      Yup….

  6. Gang 04 says:

    Nokia has this in Kl since early this year, u can see their car(a nissan latio) with the camera at kl sentral parking lot where nokia msia is located

  7. weng98 says:

    google maps navigation is still in beta mode..
    orientation on device is still not ready for proper use..
    fix it google..

  8. joan says:

    they are fixing it, pls be patience, js saw dis car at seremban while on the way to melaka…very cute tho~~~

  9. Ahmad C says:

    jangan tinggal kereta anda sebarangan… di Malaysia banyak penyamun… theheheeeee

  10. aku says:

    pertama sekali aku puji google sebab teknologi yang tinggi untuk membantu manusia mudah untuk mencari sesuatu tempat.

    tapi pada pendapat aku,budak melayu yang jadi lead tu seorang islam yang berpikiran singkat sebab bersekutu dengan ejen yahudi untuk membuka rahsia negara kepada tontonan umum.sedarla wahai shabat seislamku bahawa malaysia sebuah negara islam yang sangat dikehendaki oleh musuh2 islam yang lain. walaupun aku bekerja sebagai pembuat peta dari syarikat navteq/nokia/here dengan teknologi yang sama ada pada google, tidak sesekali aku menolong mereka mudah untuk mendapatkan data negara aku sendiri. aku akan bagi helah yang sewajarnya. janji allah itu pasti seperti mana tanda-tanda akhir zaman, sedalam mane pun lautan hanya setakat buku lali dajjal. fikir fikirkan…kalau aku jadi tentera,dah lama aku tembak rakyat aku yang membuka rhsia negara aku sendiri. seperti di negara-negara maju diluar,mereka memang telah lame google kuasai kerana mereka memang di jajah oleh dajal. aku sangat tidak menyokong dengan tindakan kau wahai rakan seislam ku.kalau aku boleh tembak pihak JUPEM yang bagi kelulusan kepada google untuk jalankan street view ni,dah lama aku tembak budak tu.

    1. pacat says:

      setuju dengan kenyataan “aku”. mungkin sedikit pembetulan..ayat “The Tourism Ministry of Malaysia has given its full support to Google Malaysia as well as giving them the permission to publish Street View imagery of public locations.” merujuk kepada kemetenterian bertanggungjawab dan bukannya JUPEM. Rahsia negara WAJIB dijaga bersama tidak kira islam dan bukan islam selagi anda jadi warganegara terutama kedudukan aset2 penting negara. Tengok sahaja wikimapia.org…Saya mohon mereka yang telah menandakan tempat2 tertentu supaya delete “tag” berkenaan kerana diri kita sendiri secara tidak langsung memberitahu dunia, lokasi yg kita rasa tidak penting tetapi sebenarnya penting bg mereka.

    2. Zaiman Syahzmi says:

      Kaulah berfikiran singkat… Ini tiada kena mengena dengan mana-mana ejen rahsia… Orang Melayu zaman sekarang nie kuat dengan konspirasi yang dapat mendegenerat seluruh pemikiran orang Melayu…

  11. Ahmad Azlan Ahmad says:

    There is an error in google maps for Jalan sungai sekamat, kajang. This is where i live. How do i inform google to correct this as it is causing many problems for my visitors. Appreciate your help in getting this corrected.

    Thank you.

    Azlan 0122193184

  12. touchIPOD79 says:

    I passed that Google Street View Car, when heading back to my house in SS2, yesterday morning… Looks like both the house and the car I was driving will be on Street View soon! 🙂

  13. adasd saddas says:

    lol…aku baru je ikut belakang kereta dia tadi…hahaha..

    1. Zaiman Syahzmi says:

      LOL… Takdek keje…

  14. Henry says:

    Saw Google Street View car @ 1.600881, 103.810898 (Jalan Bukit Jaya, Taman Bukit Jaya, Ulu Tiram, 81800 Ulu Tiram), 2.25PM 11 Feb 2014.

    Hope it launch on Google Maps soon~

  15. Henry says:

    AGAIN!!!!! Saw Google Street View car @ 1.607181, 103.812165 (Jalan Ledang 7, Taman Bukit Tiram, 81800 Ulu Tiram), 3.25PM 12 Feb 2014.

  16. Remo Williams says:

    Spotted this Google Street View car at Kota Masai, Pasir Gudang area on 0855hrs, 5th Mar 2014.

  17. Pan84 says:

    spotted google street view car at IKM Sungai Petani on 11/3/2014 at 1055hrs

  18. aliza says:

    Massage abudhai call me 0563818923

  19. aliza says:

    Call for body to body massage abudhabi 0563818923

    1. Zaiman Syahzmi says:

      Body to body? Is this a motherfucking joke..?

  20. aliza says:

    0563818923

  21. aliza says:

    Call for body to body massage abudhabi 0563818923

  22. Biggly says:

    7 months later and still nothing except tourist spots in KL?

    1. Zaiman Syahzmi says:

      Now.. It’s alive!!!

  23. Sharifah Jasmine Soraya says:

    Google Business Views Trusted Agency, See Inside Malaysia – https://www.facebook.com/mytuxuri

  24. 救救我 says:

    10 months ago any news ? i can’t see any result on map….malaysia boleh~

      1. 救救我 says:

        i know there are some place cover by google sv,but we cant satisfaction with those small achievement,check out our neighbor country, even lorong can be watch through by sv

        https://www.google.co.uk/maps/place/Singapore/@1.298792,103.847418,3a,75y,156.44h,78.95t/data=!3m4!1e1!3m2!1shEzUbSq3LlFxygjbkFPE6A!2e0!4m2!3m1!1s0x31da11238a8b9375:0x887869cf52abf5c4?hl=en

      2. Zaiman Syahzmi says:

        They don’t do that because of security reason….

      3. zkteh says:

        And now is getting more and more places covered with street views~

  25. Zaiman Syahzmi says:

    My village Kelantan, Paloh III, Gua Musang don’t have streetview? Oh! Come on Google!

  26. plain83 says:

    Now streetview is available in Perlis… sigh, pity those who happen to
    live in houses that are located exactly by the roadside, they should
    stop hanging out their lingerie and “kain pelikats” outside their houses
    for the world to see…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *